hur kan vi hjälpa dig?

 
Skärmavbild 2018-08-22 kl. 10.08.36.png

HJÄRTLIGT LEDARSKAP

Bli mästare inom det vi kallar Hjärtligt ledarskap. Det handlar om en tro på varje människas lust och förmåga att göra skillnad samt insikten om att chefen inte ansvarar för resultaten utan för människorna som skapar resultaten.

Genom vårt koncept kommer varje individ i din organisation se målen och arbetet som krävs för att nå dit på ett lustfyllt sätt. De kommer nå målen för att de själva vill det, inte för att chefen säger det. Helt enkelt genom att du som chef och ledare erbjuder ett Hjärtligt Ledarskap.

Detta gör vi genom fyra olika upplägg: Diplomeringsutbildning i Hjärtligt Ledarskap, Coachning, Rådgivning, Föreläsning. Vilket som passar dig bäst vet bara du. Varje upplägg har sitt syfte och oavsett vilket upplägg kommer du inte ångra valet! 

Daniel har även skrivit en bok som beskriver det Hjärtliga Ledarskapet. Till boken


pad_icon.png

DIGITAL COACHNING

Viktigaste punkten på många företags agenda idag är digitalisering och digital transformation. Men långt ifrån alla vet var de ska börja, saknar kompetens eller egna resurser att komma igång eller driva förändringen. Vi har stor erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med att hjälpa företag att utveckla sin affär, göra viktiga vägval för att rusta och framtidssäkra sin plats på marknaden. Detta bl.a. genom affärsutveckling, ta fram en digital strategi, som projektledning och systemutvärderingar. Dvs att leda arbetet med att utmana befintlig affär, analysera och skapa hypoteser om framtiden, byta till rätt systemstöd som stöttar morgondagens affär, projektleda funktionalitet i både användargränssnitt som ren webbutveckling i syfte att optimera UX och konvertering mm.

Baudin Media har hjälpt exempelvis Kombispel med en helt ny webbplattform, där uppdraget bestod av kravsammanställan, brief, urval av webbyrå, projektledning av kunden och länk mot externa byråer där kravet var att kunna möta just morgondagens arena. I detta fall både skalbarhet i affärsutvecklingen som att möta ny lagstiftning och viktigast - skapa spelkänsla för kunden.

Baudin Medias digitala kompetens är bred. Både Ann-Charlotte och Daniel har arbetat med bolag som Schibsted, SF Media, Adlantic, Bonnier, Kombispel och Discovery Networks. Gemensamt har vi samlat på oss erfarenhet från marknadsföring i digitala kanaler - allt från dåtidens bannerannonsering till Programmatic inkluderat retargeting som sociala medier, SEO, SEM och E-mailmarketing. Vi har även mycket god kunskap inom Market Automation och E-Commerce.

Kort sagt kan vi hjälpa dig med en trygg och säker fortsatt digital resa, som gör skillnad på riktigt.