hur kan vi hjälpa dig?

  • Är du i behov av att täppa till ett kompetensgap för längre frånvaro, t.ex. sjukskrivning, föräldraledighet eller annan planerad eller oväntad längre frånvaro? Vi hjälper dig och går in med mångårig erfarenhet från ledarskap, affärsutveckling, försäljning och marknad.

  • Eller kanske har ni rätt medarbetare på rätt plats och befinner er i en förändringsprocess där förändringen i sig eller insatserna här och nu inte kan belastas på befintlig organisation? Vi stöttar er även här under förändringsarbetet tills befintlig organisation kan hantera och vidareutveckla själva igen.

  • Du kan ju också befinna dig i en situation där du inte helt är säker på hur morgondagens organisation ska se ut, hur roller och kompetens ska formuleras och behöver extern hjälp för att utvärdera, testa och komma fram till behovet eller ej. Vi hjälper företag att bygga upp roller, som senare kan lämnas över till befintlig organisation.

LEDARUTVECKLING

Genom våra konsulter kommer varje individ i din organisation se målen och arbetet som krävs för att nå dit på ett lustfyllt sätt. De kommer nå målen för att de själva vill det, inte för att chefen säger det. Helt enkelt genom att du som chef och ledare erbjuder ett Hjärtligt Ledarskap.

Detta gör vi genom tre olika upplägg: Coachning, Rådgivning, Föreläsning. Vilket upplägg som passar dig bäst kommer vi gemensamt fram till genom en genomgång av nuläget och det förväntade önskade läget. Varje upplägg har sitt syfte och oavsett vilket upplägg kommer du inte ångra valet!