DANIEL BAUDIN LUNDSTRÖM

Daniel är 41 år och examinerad marknadsekonom vid IHM. Han har även genomfört UGL och är certifierad i DISC.

Med över 14 års egen erfarenhet från ledande befattningar såsom Försäljningschef, Försäljningsdirektör, Digital Sales Director och Senior Management Consultant har han gedigen kunskap i ämnet ledarskap. Under denna tid har han även skaffat sig stor erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Utöver ämnet ledarskap har Daniel även gedigen kunskap inom försäljning och digitala annonslösningar - allt från programmatisk banner- och online videoannonsering till leadoptimering.

Daniel Bild.jpg

Konceptet Daniel erbjuder är ett resultat av hans samlade kunskap och erfarenheter.

När Daniel inte jobbar ägnar han gärna tid åt familj, vänner och träning. Familjen består av fru Ann-Charlotte Baudin, två döttrar Ellen och Vilda samt bonusdotter Carla. Det projekt Daniel jobbar hårt med just nu är att få alla andra familjemedlemmar att inse det underbara med att ströva runt i skogen...

Daniels träningsbakgrund är inom kampsporten där tae-kwondo och thaiboxning har varit dominerande. Nu är dock ”slåssvantarna” lagda på hyllan till förmån för traditionell styrketräning och löpning. Men då utmaningar och nya upplevelser är något Daniel drivs av har han bestämt sig för att genomföra en swim-run tävling inom kort...

Utöver familj och träning är Daniel även en del av Svea Underrättelsekompani inom nationella skyddsstyrkorna. Han kan även hittas i ett jakttorn, på pass under jaktsäsong.

 

ANN-CHARLOTTE BAUDIN

Också 41 år, men med lite närmre till 42.

Ann-Charlotte är en riktig "CHANGE MAKER". Att göra skillnad är ett mantra. Utmaningar stimulerar. Förändring utvecklar. Att skapa resultat ligger i hennes DNA. Med en stor portion energi och entusiasm tar hon sig an utmaningar, gör skillnad och kombinationen nyfikenhet och att aldrig riktigt helt bli nöjd är en framgångsfaktor. Nya möjligheter finns alltid runt hörnet och som kan leda till nya framgångar. 

222575_10150181034172179_6395664_n (kopia).jpg

Ann-Charlotte har 15 års egen erfarenhet inom ledarskap och ledningsgruppsarbete, genom seniora roller som VD, Affärsområdeschef, Försäljningschef, Digital produktchef, Projektledare och Digitalt ansvarig. Under de senaste 10 åren har Ann-Charlotte arbetat främst med digitala affärsmodeller och E-handel. Erfarenheten kommer från arbete i storbolag som Bonnier, börsnoterade Ad Pepper media, start up bolaget Adlantic Media och från uppdrag via vårt egna bolag Baudin Media. 

SPECIAL SKILLS

  • E-Handel

  • Responsbaserad marknadsföring och försäljning (lead generation, conversion optimization (CRO), A/B-testning, E-postmarknadsföring

  • CRM, segmentering, Market Automation

  • Prenumerationstjänster, medlemskap/klubbar

  • Projektledning tekniska projekt och processer

  • Erfarenhet inom Programmatic sales

  • Nordiska marknader

privat

Ann-Charlotte lever med Daniel och deras tre döttrar Carla, Ellen och Vilda. En pusselfamilj med bonusbarn och gemensamt barn, som skulle kunna sätta logistik och samarbete med många vuxna parter på Skillslistan. Förutom logistik ägnar de sig gärna åt mysiga hemmakvällar, fysiska aktiviteter och resor. Träningsresor står högt i kurs. Skidåkning utförs med hela familjen är magiskt. Resa med familjen och uppleva nytt är viktigt.

Sedan ett år tillbaka upptäckte Ann-Charlotte yoga och det är ett måste-inslag varje vecka. Precis som att spela innebandy med andra glada 40 + kvinnor. Nyligen handskakade hon också på att utföra Tjejvasan år 2020.